Despre noi

Contactează-ne! Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Misiunea noastra

Confortul a fost scopul principal pe care ni l-am propus la crearea primei schițe de produs și pe care l-am materializat continuu. Deja de mai bine de 25 de ani, fabrica noastră transformă visele în realitate, oferind beneficiarilor săi modele similare cu cele remarcate în revistele internaționale de profil și care, odată ce ajung în casele lor, devin dovadă de confort și grijă! Mobilerul potrivit redefinește un interior și vă oferă senzația de confort și comoditate. Este frumos, dar și practic. Este creat conform cerințelor și așteptărilor dvs., dar și pe gustul întregii familii. Mai mult, el nu devine plictisitor odată cu trecerea anilor.

Suntem specializati in...

Gama „Confort” include toată mobila necesară pentru casă și birou. Iar echipa noastră mare și prietenoasă, formată din peste 700 de profesioniști în domeniu, va realiza cele mai îndrăznețe idei pe care le propuneți!

Transport

Oferim transport intern gratuit la toate comenzile in zona metropolitana

Stofe unice

Oferim o paleta larga de stofe si tesaturi

Consultanta

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru consultanta.

Combinatii de pal

Oferim combinatii de culori pentru pal la mobila noastra,

Gama de mobila diversa

Gama „Confort” include toată mobila necesară pentru casă și birou. Iar echipa noastră mare și prietenoasă, formată din peste 700 de profesioniști în domeniu, va realiza cele mai îndrăznețe idei pe care le propuneți! Dacă abia urmează să alegeți mobilier din colecția „Confort”, sperăm că acesta nu va fi doar un element de decor în interiorul locuinței sau biroului dvs., ci generator al odihnei confortabile și plăcute, precum și „martor” al multor momente fericite și amintiri frumoase!